Gertuvė UZSPACE TRITAN 1000 ml, plastikas be BPA - 3038-DARK-BLUE

Akcija -20%

Prekės kodas: 3038-DARK-BLUE

Turimas kiekis: 25

€1599 €1999 su PVM
Sutaupote - €400
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: UZSPACE

APIBŪDINIMAS
„Uzspace“ gamintojo asortimentas siūlo idealų praktiškų butelių pasirinkimą kasdieniam naudojimui. Jie yra modernaus dizaino ir yra patvarūs, saugūs, sandariai užsandarinti, kad būtų išvengta nuotėkio. Pagaminti iš Tritano, juose nėra BPA ar kito plastiko iš bisfenolio.

Temperatūra: -10 ~ 90 ℃
Matmenys: 22.5 x 7.8 cm

1000 ml Vidutinė talpa: Vidutinis vandens butelis turi 650 ml, su vandens ženklu padeda lengvai ir aiškiai patikrinti tikrąjį vandens kiekį. Priminkite, kad reikia išlaikyti hidrataciją ir gerti pakankamai vandens, geriau pasiekti sporto tikslus, įskaitant svorio metimą, apetito kontrolę ir bendrą sveikatą.

Funkcinis dizainas: apverčiamas viršutinis dangtelis yra su saugiu užraktu ir ventiliacijos angą, kuri leidžia gerti be jokių pastangų. Kad jis būtų atsparus dulkėms ir nuotėkiui. Su nuimamu sieteliu, 8 cm buteliuko žiočių plotis yra pakankamai didelis, kad tilptų ledo kubeliai, į gėrimus nesunkiai įbersite vaisių ir arbatos, ją lengva valyti.


BE BPA ir ideali dovana: pagamintas iš kokybiško tritano kopoliesterio plastiko, šis vandens butelis yra 100% BE BPA IR TOKSINŲ, bekvapis ir sveikas. Puikiai tinka žygiams pėsčiomis, važinėti dviračiu, važinėti dviračiu, stovyklauti, bėgioti, užsiimti joga ar bet kokia kita sporto šaka. namuose, sporto salėje ir biure. Šis vandens butelis taip pat yra puikus pasirinkimas dovanai.

Naudojimo ir pirkimo patarimai: nenumeskite jo, neplaukite indaplovėje, nuvalykite kepimo soda ir actu.
GERK DAUGIAU VANDENS 100% nepralaidus ir nulis kondensato! Šis vandens butelis išlaiko visą jūsų organizmui reikalingą sveiką hidrataciją!

SAUGUS, NETOKSINGAS, ILGUS Šis nedūžtantis, lengvas ir daugkartinio naudojimo vandens butelis pagamintas iš 100% Tritan plastiko be BPA. Galite atsipalaiduoti ir mėgautis vandeniu be kenksmingų cheminių medžiagų, plastiko skonio ar blogo kvapo!

Sukurta su talpos svarstyklėmis abiejose vandens buteliuko pusėse, primena ir parodo, kiek vandens išgėrei. Šis vandens butelis puikiai tinka norint lengvai ir aiškiai išmatuoti kasdienį suvartojamo vandens kiekį, todėl niekada nepamiršite savo dienos tikslo.

Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink