Rankinė vyrams Pierre Cardin YS12 28006

Akcija -10%

Prekės kodas: ys12-28006

Turimas kiekis: 5

€9409 €10454 su PVM
Sutaupote - €1045
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Pierre Cardin

Klasikinis, erdvus vyriškas pasiuntinių krepšys, pagamintas iš natūralios odos ir lengvos Pierre Cardin coduros. Jei ieškote erdvios žinutės, kurioje tilps svarbiausi daiktai, tokie kaip piniginė, telefonas ar raktai, esate tinkamoje vietoje! Pagaminta iš aukštos kokybės natūralios klasikinės spalvos odos. Kruopščiai atrinktų medžiagų naudojimas yra ilgalaikio naudojimo garantija.

Praktiškas pasiuntinių krepšys turi 2 skyrius. Pagrindinis skyrius, kurio viduje yra 3 atviros kišenės ir 2 vietos rašikliui. Antras skyrius yra ant rankinės galinės pusės, o viduje yra 2 užtrauktuku užsegamos kišenės. Rankinės nugarėlėje yra dar viena kišenė, užsegama užtrauktuku. Rankinės priekyje yra 2 horizontalios kišenės su užtrauktukais. Krepšio apačioje yra 2 apsauginės kojelės, kurios neleidžia rankinei susispausti ir subraižyti! Messenger tipo krepšys pakabinamas ant ilgo, reguliuojamo dirželio su tvirtu užsegimu.

Pastaruoju metu tendencijos keičiasi, ne tik laikrodis – vyriškumo atributas! Su šiuo patogiu krepšiu atrodysite puikiai ir pagaliau galėsite geriau susidėlioti savo daiktus, kuriuos visada turėsite nešiotis su savimi. Pierre Cardin pašto dėžutė yra labai aukštos kokybės garantija ir tarnaus jums ilgus metus. Nedvejokite – įsigykite krepšį, kuriame jums bus labai patogu!


Medžiaga: natūrali oda

Išmatavimai: 24 / 29 / 10 / cm.

Rankinės aukštis su rankenomis: 130 cm.

Trumpų rankenų ilgis: 55 cm.

Bendrosios savybės
Aukštis 29 cm.
Kategorija Delninės
Medžiaga_ Natūrali oda
Plotis 24 cm.
Rankinės aukštis su rankenomis 130 cm.
Storis 10 cm.
Trumpų rankenų ilgis 55 cm.
Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink